Avem experienta si pregatirea necesara de a oferi servicii la cele mai inalte standarde de calitate si ne dorim sa fim partenerul dvs. de incredere construind o relatie bazata pe profesionalism, seriozitate si performanta.

Echipa reprezinta “inima” companiei noastre, de aceea investim in permanenta in perfectionarea si specializarea acesteia.

Puteti sa ne contactati la: archleonardorossi@yahoo.it

 

Arh. Leonardo Rossi
Arhitect profesionist și expert în realizarea de economie de energie, cu peste 20 de ani de experiență de lucru și peste 7 ani de experiență în consultanță în domeniul economisirii energiei. Experiența sa de lucru include managementul proiectelor și activitățile de dezvoltare a proiectelor, avand ca domenii principale de expertiză economisirea energiei, energie fotovoltaică și geotermală, eficiență energetică și de mediu. Leonardo este implicat în dezvoltarea parteneriatului public-privat cu obiectivele principale de informare și găsire de soluții inteligente de economisire a energiei pentru autoritățile publice și cetățeni. În prezent gestionează un proiect fotovoltaic, realizând partea de elaborare a documentelor relevante (studierea legilor de economisire a energiei, obținerea autorizațiilor etc.). El este de fapt interfața pentru autoritățile publice, găsirea și rezolvarea nevoii tehnice a investiției. Leonardo organizează și supraveghează întregul proiect de management al investițiilor, utilizând cele mai bune practici privind sistemele de economisire a energiei.

Colaboratori:

3 Ingineri specializati in energie regenerabila
1 specialist certificari energetice
1 consultant autorizatii